Combaterea risipei alimentare

Generalități

Site-ul Web (“Site-ul”) a fost construit și este administrat de către La Lorraine SRL.

Următorii termeni de utilizare (“Termenii”) se aplică Site-ului. La Lorraine SRL are dreptul, în orice moment, de a modifica oricare dintre acești Termeni și de a îi publica pe Site fără nicio notificare prealabilă. Utilizatorul Site-ului este obligat, în timpul fiecărei vizite pe Site, să verifice dacă vreunul dintre Termeni a fost modificat. Utilizarea Site-ului este considerată recunoașterea și acceptarea explicită a ultimei versiuni a Termenilor de către utilizator.

Faptul că La Lorraine SRL, la un moment dat, nu invocă una sau mai multe prevederi ale acestor Termeni, nu poate fi interpretată în niciun fel ca o renunțare totală sau parțială din partea La Lorraine SRL de a se baza pe aceste prevederi sau Termeni în viitor.

Proprietate intelectuală

Textele, desenele, fotografiile, filmele, imaginile, datele, bazele de date, software-ul, denumirile, denumirile comerciale și numele de domenii, marca, logo-urile și alte elemente ale Site-ului sunt protejate prin drepturi de autor sau drepturi de proprietate intelectuală și aparțin La Lorraine SRL sau unor terțe părți. Este interzisă stocarea oricăror informații de pe acest Site (altele decât cele necesare pentru a vizualiza Site-ul), reproducerea, modificarea, publicarea, distribuirea sau trimiterea, vânzarea sau, pe de altă parte, transferul sau acordarea de drepturi unor terțe părți fără consimțământul prealabil al La Lorraine SRL.

Utilizarea neautorizată a Site-ului

Utilizatorul se obligă să nu:

–    Folosească în mod greșit sau ilegal informațiile;

–    Folosească Site-ul în așa fel încât să îl deterioreze, distorsioneze, întrerupă, oprească sau să îi reducă în orice alt mod eficiența;

–    Utilizeze Site-ul pentru transmiterea sau postarea de viruși sau pentru transmiterea sau postarea de materiale ilegale sau neconvenționale sau materiale care sunt în orice alt mod necorespunzătoare (inclusiv, dar fără a se limita la, materiale cu caracter calomnios, obscen sau amenințător);

–    Folosească Site-ul în așa fel încât să aducă atingere drepturilor unei persoane fizice, unei persoane juridice sau unei asociații, inclusiv, dar fără a se limita la, dreptul la viață privată și dreptul de proprietate intelectuală;

–    Folosească Site-ul pentru a posta sau a transmite materiale în scopuri promoționale sau de publicitate fără a solicita permisiunea prealabilă a La Lorraine SRL, cu excepția cazului în care destinatarul solicită acest lucru.

În cazul în care Utilizatorul nu respectă drepturile de proprietate intelectuală, alte drepturi ale terțelor părți sau La Lorraine SRL, Utilizatorul este de acord să despăgubească La Lorraine SRL sau terțele părți și să asigure netragerea la răspundere a La Lorraine SRL sau a terțelor părți împotriva oricăror reclamații sau pretenții rezultate din astfel de încălcări.

Datele cu caracter personal – Politica privind protecția datelor cu caracter personal

În anumite situații, La Lorraine SRL va prelucra anumite date cu caracter personal ale Utilizatorului (“Date Personale”). La Lorraine SRL consideră că protecția acestor Date Personale este foarte importantă și, prin urmare, se angajează să le prelucreze în conformitate cu prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor din 27 aprilie 2016 (cunoscut și sub abrevierea GDPR).

Ca parte a acestui angajament, La Lorraine SRL a adoptat o Politică privind protecția datelor cu caracter personal care descrie în detaliu de ce și cum vor fi prelucrate Datele Personale menționate mai sus în acest context, cui pot/vor fi transferate aceste date și care sunt drepturile și obligațiile dvs. față de La Lorraine SRL în acest sens.

Politica privind protecția datelor cu caracter personal poate fi consultată utilizând următorul link. Vă invităm să citiți cu atenție această Politică privind protecția datelor cu caracter personal, deoarece aceasta conține informații importante.

Link-uri către alte site-uri web

Site-ul poate conține hyperlink-uri către site-uri web sau pagini web ale unor terțe părți sau poate să facă referire la acestea într-un alt mod. La Lorraine SRL nu are niciun control asupra conținutului, politicii privind protecția datelor cu caracter personal sau asupra altor caracteristici ale acestor site-uri web sau pagini web și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru conținutul sau caracteristicile acestora.

Informații pe Site

Informațiile, software-ul, produsele și serviciile (denumite “Informațiile”) oferite pe sau prin intermediul Site-ului Web pot conține erori de orice fel, în ciuda faptului că toate prezentările care conțin numere, dimensiuni, greutăți, descrieri, desene, ilustrații, stocul disponibil, cataloage sau alte indicații ale produselor au fost realizate cu atenția cuvenită. LLBG nu poate, totuși, garanta că nu va exista nicio neconcordanță și nu va putea fi tras la răspundere pentru erorile de scriere. Mostrele, desenele sau modelele arătate sau furnizate reprezintă doar indicatori ai produselor și nu obligă în niciun fel La Lorraine SRL. Informațiile sunt furnizate și reproduse fără nicio formă de garanție.

La Lorraine SRL nu poate fi ținută răspunzătoare pentru viruși dacă aceștia apar în ciuda măsurilor de precauție luate pe Site și nu își asumă răspunderea pentru eventualele daune pe care le-ar provoca acești viruși. La Lorraine SRL își rezervă în mod expres dreptul de a modifica în orice moment informațiile de pe Site sau de a inactiva Site-ul pentru lucrări de mentenanță.

Sfaturi prin intermediul Site-ului

În cazul în care orice sfat personal sau de afaceri este dat, direct sau indirect, prin intermediul Site-ului, acest sfat este oferit fără niciun fel de garanție și La Lorraine SRL nu poate fi tras la răspundere. Utilizatorul ar trebui să consulte întotdeauna un specialist pentru informații suplimentare privind sfatul, care să fie adaptate la situația sa personală.

Link-uri către Site

Hyperlink-urile către site-ul web al La Lorraine SRL sunt permise numai dacă acestea trimit către pagina principală a site-ului. Crearea de legături spre pagini secundare nu este permisă fără consimțământul prealabil în scris al La Lorraine SRL. Folosirea Site-ului în alte site-uri sau în componente de pe site-urile unor terțe părți (de exemplu prin crearea de legături în linie, încadrare sau altele) este de asemenea interzisă.

Legea aplicabilă și competența instanțelor

Toate neînțelegerile și disputele dintre La Lorraine SRL și Utilizator referitoare la acești Termeni sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legea română și sunt supuse jurisdicției exclusive a instanțelor competente.

Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație. 

Urmărește-ne

Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație. 

Informatii

Urmareste-ne

© 2022 DESPREPAINE.RO – TOATE DREPTURILE REZERVATE