Combaterea risipei alimentare

Succesul produselor La Lorraine

Încă de la începutul poveștii La Lorraine am pus accentul pe produse de înaltă calitate și pe mulțumirea voastră, a clienților noștri loiali. Ne mândrim cu faptul că oferim produse premium folosind rețete tradiționale cu ajutorul noilor tehnologii din domeniu. Misiunea noastră este aceea de a coace cele mai îndrăgite și accesibile produse.

Pentru a vă oferi produse premium, calitatea și gustul sunt primordiale pentru noi. Succesul produselor noastre constă în respectarea câtorva principii de bază: folosirea făinii și drojdiei de calitate, folosirea ingredientelor naturale pentru un gust unic, folosirea cantităților corecte a ingredientelor și alegerea temperaturii corecte pentru coacere.

Făina – ingredientul cu cea mai bună calitate

Primul pas, și cel mai important, este alegerea făinii potrivite. Noi alegem întotdeauna o făină superioară de calitate. Făina folosită în brutăriile noastre ne ajută să avem o textură potrivită pentru produsele de brutărie și patiserie. Pentru fiecare produs în parte folosim diferite tipuri de făină pentru a avea rezultatele dorite.

Drojdia – ingredient de bază

Drojdia reprezintă ingredientul de bază și cel de-al doilea pas important în pregătirea aluaturilor noastre. Folosim o drojdie bună, de calitate care ajută aluatul să crească uniform și care îi oferă un gust deosebit.  

Ingrediente naturale pentru un gust unic

Pentru a ne face remarcați și unici, în prepararea aluaturilor, folosim ingrediente naturale de o calitate superioară. Aromele simțite încă de la prima îmbucătură provin din originea naturală a ingredientelor folosite de noi.

Alegerea cantităților corecte

Un alt pas important în procesul preparării aluatului este respectarea cantităților ingredientelor. În fabricile noastre, urmărim cu mare atenție cantitățile folosite pentru a avea un aluat cât mai perfect. Dacă rețeta nu este respectată, atunci aluatul nu va ieși întotdeauna la fel, iar gustul și textura vor fi modificate.

Alegerea temperaturii de coacere

Ultimul pas în prepararea produselor noastre este coacerea. Temperatura de coacere este un pas fundamental și critic pentru a vă oferi produse de top. Temperatura se setează în funcție de fiecare categorie de produs și ajută la menținerea calității pâinii. 

În fabricile noastre, aceste mici trucuri sunt respectate întocmai pentru a vă oferi vouă, clienților noștri, produse de cea mai bună calitate. Prospețimea, gustul unic și ingredientele naturale sunt atuul nostru pentru a vă oferi cele mai potrivite produse în fiecare zi.

Categorii
Tipuri de paine
Urmareste-ne pe social media
Succesul produselor La Lorraine

Încă de la începutul poveștii La Lorraine am pus accentul pe produse de înaltă calitate și pe mulțumirea voastră, a clienților noștri loiali. Ne mândrim cu faptul că oferim produse premium folosind rețete tradiționale cu ajutorul noilor tehnologii din domeniu. Misiunea noastră este aceea de a coace cele mai îndrăgite și accesibile produse.

Pentru a vă oferi produse premium, calitatea și gustul sunt primordiale pentru noi. Succesul produselor noastre constă în respectarea câtorva principii de bază: folosirea făinii și drojdiei de calitate, folosirea ingredientelor naturale pentru un gust unic, folosirea cantităților corecte a ingredientelor și alegerea temperaturii corecte pentru coacere.

Făina – ingredientul cu cea mai bună calitate

Primul pas, și cel mai important, este alegerea făinii potrivite. Noi alegem întotdeauna o făină superioară de calitate. Făina folosită în brutăriile noastre ne ajută să avem o textură potrivită pentru produsele de brutărie și patiserie. Pentru fiecare produs în parte folosim diferite tipuri de făină pentru a avea rezultatele dorite.

Drojdia – ingredient de bază

Drojdia reprezintă ingredientul de bază și cel de-al doilea pas important în pregătirea aluaturilor noastre. Folosim o drojdie bună, de calitate care ajută aluatul să crească uniform și care îi oferă un gust deosebit.  

Ingrediente naturale pentru un gust unic

Pentru a ne face remarcați și unici, în prepararea aluaturilor, folosim ingrediente naturale de o calitate superioară. Aromele simțite încă de la prima îmbucătură provin din originea naturală a ingredientelor folosite de noi.

Alegerea cantităților corecte

Un alt pas important în procesul preparării aluatului este respectarea cantităților ingredientelor. În fabricile noastre, urmărim cu mare atenție cantitățile folosite pentru a avea un aluat cât mai perfect. Dacă rețeta nu este respectată, atunci aluatul nu va ieși întotdeauna la fel, iar gustul și textura vor fi modificate.

Alegerea temperaturii de coacere

Ultimul pas în prepararea produselor noastre este coacerea. Temperatura de coacere este un pas fundamental și critic pentru a vă oferi produse de top. Temperatura se setează în funcție de fiecare categorie de produs și ajută la menținerea calității pâinii. 

În fabricile noastre, aceste mici trucuri sunt respectate întocmai pentru a vă oferi vouă, clienților noștri, produse de cea mai bună calitate. Prospețimea, gustul unic și ingredientele naturale sunt atuul nostru pentru a vă oferi cele mai potrivite produse în fiecare zi.

Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație. 

Urmărește-ne

Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație. 

Informatii

Urmareste-ne

© 2022 DESPREPAINE.RO – TOATE DREPTURILE REZERVATE