Combaterea risipei alimentare

Pan Durum

Pan Durum: aceeași experiență culinară inedită precum pâinea Durum, doar că în varianta special concepută pentru sandwich-uri! Cu o culoare aurie superbă, miezul aerisit și crusta crocantă, Pan Durum este o adevărată poezie de grâu dur și un simbol al culturii agro-pastorale, grație vastei tradiții a grâului Durum în panificație.

Pan Durum a fost concepută în laboratorul de creație La Lorrain pentru a satisface toate cerințele pe care le-ai putea avea de la sandwich-ul ideal. Astfel, această chiflă combină toate caracterisiticile care fac ca pâinea Durum să fie unică, la care se adaugă și o sursă de inspirație din bucătăria franțuzească, anume celebrul preparat „pan bagnat”. Rezultatul? O chiflă artizanală cu un aspect deosebit, o savoare aparte, cu note cremoase de unt și nucă și, mai presus de toate: un termen de valabilitate mai lung după coacere.

Pan Durum reprezintă și o sursă excelentă de energie. Este mai săracă în calorii decât pâinea din grâu moale, dar cu un conținut mai mare de proteine și foarte puține grăsimi.

Idee de rețetă

Încearcă acest preparat alături de halloumi la grătar, pastă tapenade cu ardei dulce, măsline negre, salată romaine și migdale prăjite cu rozmarin proaspăt, pentru un sandwich de neuitat! Mai întâi se prăjesc migdalele, cu ulei de măsline, rozmarin și pudră de usturoi, timp de 2-3 minute, amestecând constant. Apoi se adaugă puțin sirop de arțar și se amestecă din nou pentru omogenizare, înainte de a scoate migdalele din tigaie și a le pune într-o tavă acoperită cu hârtie de copt. Se pun apoi migdalele în cuptor timp de 10-15 minute pentru ca acestea să devină crocante. Ulterior, se pun la grătar 2 felii groase de brânză halloumi și se taie chifla în două pe orizontală, pentru a începe compunerea sandwich-ului, începând cu un strat de pastă tapenade cu ardei dulce. La final, se adaugă brânza halloumi, măsline negre, salată romaine și migdalele prăjite.

Categorii
Tipuri de paine
Urmareste-ne pe social media
Pan Durum

Pan Durum: aceeași experiență culinară inedită precum pâinea Durum, doar că în varianta special concepută pentru sandwich-uri! Cu o culoare aurie superbă, miezul aerisit și crusta crocantă, Pan Durum este o adevărată poezie de grâu dur și un simbol al culturii agro-pastorale, grație vastei tradiții a grâului Durum în panificație.

Pan Durum a fost concepută în laboratorul de creație La Lorrain pentru a satisface toate cerințele pe care le-ai putea avea de la sandwich-ul ideal. Astfel, această chiflă combină toate caracterisiticile care fac ca pâinea Durum să fie unică, la care se adaugă și o sursă de inspirație din bucătăria franțuzească, anume celebrul preparat „pan bagnat”. Rezultatul? O chiflă artizanală cu un aspect deosebit, o savoare aparte, cu note cremoase de unt și nucă și, mai presus de toate: un termen de valabilitate mai lung după coacere.

Pan Durum reprezintă și o sursă excelentă de energie. Este mai săracă în calorii decât pâinea din grâu moale, dar cu un conținut mai mare de proteine și foarte puține grăsimi.

Idee de rețetă

Încearcă acest preparat alături de halloumi la grătar, pastă tapenade cu ardei dulce, măsline negre, salată romaine și migdale prăjite cu rozmarin proaspăt, pentru un sandwich de neuitat! Mai întâi se prăjesc migdalele, cu ulei de măsline, rozmarin și pudră de usturoi, timp de 2-3 minute, amestecând constant. Apoi se adaugă puțin sirop de arțar și se amestecă din nou pentru omogenizare, înainte de a scoate migdalele din tigaie și a le pune într-o tavă acoperită cu hârtie de copt. Se pun apoi migdalele în cuptor timp de 10-15 minute pentru ca acestea să devină crocante. Ulterior, se pun la grătar 2 felii groase de brânză halloumi și se taie chifla în două pe orizontală, pentru a începe compunerea sandwich-ului, începând cu un strat de pastă tapenade cu ardei dulce. La final, se adaugă brânza halloumi, măsline negre, salată romaine și migdalele prăjite.

Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație. 

Urmărește-ne

Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație. 

Informatii

Urmareste-ne

© 2022 DESPREPAINE.RO – TOATE DREPTURILE REZERVATE