Dacă ești o persoană căreia îi place să experimenteze constant și să exploreze preparate deosebite, pâinea cu maia și semințe este făcută pentru tine. Pâinea cu maia este fascinantă în sine, prin procesul său de fermentare îndelungată, care se aseamănă unei alchimii culinare. Prin adăugarea unei varietăți de semințe, acest preparat se preschimbă într-un adevărat spectacol.
Există combinații nesfârșite de semințe care pot fi înglobate într-o pâine. Noi am găsit formula pentru a obține un echilibru desăvârșit de arome și texturi. Fiecare tip de semințe din selecția noastră se îmbină într-un concert al savorii, care dă naștere unei călătorii culinare încântătoare. Astfel, semințele desăvârșesc aroma bogată și profundă, cu note acrișoare, specifică pâinii cu maia.
Când vine vorba de opțiunile de servire, posibilitățile sunt infinite cu pâinea cu maia și semințe. Vrei ceva gustos și sănătos la micul dejun? Doar trebuie să tai câteva felii din această pâine și să pregătești celebrul toast cu avocado. Urmează să îți vină niște prieteni la cină? Servește-i cu bruschete care au la bază pâinea cu maia și semințe și impresionează-i cu această abordare rustică a aperitivului italian tradițional. Dacă ești în căutarea unui preparat ușor, dar suficient de consistent pentru a-ți desfăta apetitul, combinația de pâine cu maia și supă franțuzească de ceapă este splendidă.
Noi te invităm să intri în spiritul sărbătorilor cu această rețetă delicioasă de sandwich cu brânză Camembert, nuci, merișoare, spanac și dressing cu muștar și miere. Se taie bagheta în două pe orizontală și se întinde puțin unt pe ambele părți. Se compune sandvișul, începând cu spanacul și brânza Camembert. Presară apoi merișoarele și nucile tocate și finalizează sandwich-ul prin adăugarea dressing-ului de muștar și miere.