Combaterea risipei alimentare

French toast
French toast este o gustare, pe cât de simplă, pe atât de gustoasă. În Franța, țara de origine, este considerată gustarea ideală sau o alternativă savuroasă pentru micul dejun. Maroniu și crocant la exterior, însă, moale și cremos la interior, feliile de toast depind și de alte ingrediente pentru a reprezenta un fel de mâncare perfect.
Ingrediente:
• 4-5 felii de pâine (evită feliile care au găuri în compoziție, dar și pe cele care au o grosime mai mică de 2 cm sau mai mare de 3 cm)
• 4-6 linguri de lapte
• 2 ouă
• 1-2 linguri de zahăr
• 1 plic de zahăr vanilat
• 1-2 lingurițe de scorțișoară
• 1 linguriță coajă de lămâie sau portocală
• 1 praf de sare
• 2 linguri de unt
• 2 linguri de ulei pentru prăjit
• opțional: vanilie; topping-uri: gem, marmeladă, unt, miere, sirop de arțar sau de fructe, frișcă, iaurt, fructe, ciocolată, Nutella, înghețată
Mod de preparare:
• Se preîncălzește tigaia cu puțin unt și uleiul pentru prăjit.
• Se realizează un amestec format din lapte, ouă, zahăr, scorțișoară, coaja de lămâie sau portocală, praf de sare.
• Feliile de pâine se trec prin amestecul obținut, se prăjesc pe foc potrivit și se scot pe niște prosoape de hârtie.
• Peste ele se pot adăuga sugestiile de topping menționate anterior.

Categorii
Tipuri de paine
Urmareste-ne pe social media
French toast
French toast este o gustare, pe cât de simplă, pe atât de gustoasă. În Franța, țara de origine, este considerată gustarea ideală sau o alternativă savuroasă pentru micul dejun. Maroniu și crocant la exterior, însă, moale și cremos la interior, feliile de toast depind și de alte ingrediente pentru a reprezenta un fel de mâncare perfect.
Ingrediente:
• 4-5 felii de pâine (evită feliile care au găuri în compoziție, dar și pe cele care au o grosime mai mică de 2 cm sau mai mare de 3 cm)
• 4-6 linguri de lapte
• 2 ouă
• 1-2 linguri de zahăr
• 1 plic de zahăr vanilat
• 1-2 lingurițe de scorțișoară
• 1 linguriță coajă de lămâie sau portocală
• 1 praf de sare
• 2 linguri de unt
• 2 linguri de ulei pentru prăjit
• opțional: vanilie; topping-uri: gem, marmeladă, unt, miere, sirop de arțar sau de fructe, frișcă, iaurt, fructe, ciocolată, Nutella, înghețată
Mod de preparare:
• Se preîncălzește tigaia cu puțin unt și uleiul pentru prăjit.
• Se realizează un amestec format din lapte, ouă, zahăr, scorțișoară, coaja de lămâie sau portocală, praf de sare.
• Feliile de pâine se trec prin amestecul obținut, se prăjesc pe foc potrivit și se scot pe niște prosoape de hârtie.
• Peste ele se pot adăuga sugestiile de topping menționate anterior.

Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație. 

Urmărește-ne

Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație. 

Informatii

Urmareste-ne

© 2022 DESPREPAINE.RO – TOATE DREPTURILE REZERVATE