Demibagheta albă este preparată folosind același aluat ca și emblematica baghetă franțuzească. Utilizând ingrediente simple, dar de calitate premium (făină de grâu, apă, drojdie și sare iodată), precum și tehnicile tradiționale franțuzești de preparare, demibagheta noastră albă se remarcă prin miezul său pufos, cu o aromă bogată și prin crusta sa crocantă de un auriu seducător. Diferența principală față de bagheta autentică constă în dimensiunile reduse ale acestui preparat, termenul „demi” însemnând „jumătate”.
Demibagheta este astfel alegerea ideală pentru un sandwich savuros sau pur și simplu pentru a acompania un bol de supă ori pentru a o înmuia în ulei de măsline și oțet balsamic alături de o masă principală.
Sugestia noastră? Transformă demibagheta într-un deliciu culinar ușor de preparat, cu șuncă, brânză și legume colorate. Trebuie doar să înjumătățești demibagheta pe orizontală, să adaugi un strat de unt cremos și să asamblezi sandwich-ul cu șuncă la alegere, brânză Gouda, roșii, felii de castravete, morcovi și câteva frunze de salată. Iar dacă îți dorești ca preparatul să fie mai cremos, poți adăuga ulterior și puțină maioneză.