Pâinea durum
Preparată exclusiv cu făină Durum, această pâine oferă o experiență culinară inedită: coaja sa crocantă...
Introducerea drojdiilor comerciale în secolul al XIX-lea a fost în detrimentul pâinii cu aluat de maia, din cauza vitezei de producție. Diverse proiecte de lege guvernamentale care împiedicau munca de noapte și restricționau orele de lucru au făcut ca producția intensivă a pâinii cu aluat ce necesită un timp mai îndelungat de creștere să fie mai puțin sustenabilă, astfel încât brutarii s-au orientat înspre produse de brutărie care se prepară mai facil, precum baghetele.
Preparată exclusiv cu făină Durum, această pâine oferă o experiență culinară inedită: coaja sa crocantă...
Știai că pâinea cu maia are o istorie care datează încă din Egiptul antic? Aceasta...
Această pâine franțuzească, Pain aux noix, este preparată în mod tradițional cu făină de grâu...
Introducerea drojdiilor comerciale în secolul al XIX-lea a fost în detrimentul pâinii cu aluat de maia, din cauza vitezei de producție. Diverse proiecte de lege guvernamentale care împiedicau munca de noapte și restricționau orele de lucru au făcut ca producția intensivă a pâinii cu aluat ce necesită un timp mai îndelungat de creștere să fie mai puțin sustenabilă, astfel încât brutarii s-au orientat înspre produse de brutărie care se prepară mai facil, precum baghetele.
Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație.
Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație.
© 2022 DESPREPAINE.RO – TOATE DREPTURILE REZERVATE