Introducerea drojdiilor comerciale în secolul al XIX-lea a fost în detrimentul pâinii cu aluat de maia, din cauza vitezei de producție. Diverse proiecte de lege guvernamentale care împiedicau munca de noapte și restricționau orele de lucru au făcut ca producția intensivă a pâinii cu aluat ce necesită un timp mai îndelungat de creștere să fie mai puțin sustenabilă, astfel încât brutarii s-au orientat înspre produse de brutărie care se prepară mai facil, precum baghetele.
aprilie 29, 2025
Pâinea și arta: picturi și sculpturi inspirate de panificație
aprilie 25, 2025
Ce este mai exact glutenul?
aprilie 22, 2025
Pâinea de sărbătoare: Tradiții și rețete speciale pentru masa de...
aprilie 18, 2025
De la Pizza la Focaccia: diferențele între pâinile artizanale din...
aprilie 11, 2025
Cele mai scumpe pâini din lume și ce le face...
aprilie 8, 2025
Secolul al XIX-lea - Despre paine
1082
Categorii
octombrie 25, 2022
Făina de grâu dur- caracteristici, beneficii și utilizare în panificație
octombrie 26, 2022
Tipuri de paine
Urmareste-ne pe social media
Introducerea drojdiilor comerciale în secolul al XIX-lea a fost în detrimentul pâinii cu aluat de maia, din cauza vitezei de producție. Diverse proiecte de lege guvernamentale care împiedicau munca de noapte și restricționau orele de lucru au făcut ca producția intensivă a pâinii cu aluat ce necesită un timp mai îndelungat de creștere să fie mai puțin sustenabilă, astfel încât brutarii s-au orientat înspre produse de brutărie care se prepară mai facil, precum baghetele.

Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație.

Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație.
Informatii
Urmareste-ne
© 2022 DESPREPAINE.RO – TOATE DREPTURILE REZERVATE