Combaterea risipei alimentare

Introducerea drojdiilor comerciale în secolul al XIX-lea a fost în detrimentul pâinii cu aluat de maia, din cauza vitezei de producție. Diverse proiecte de lege guvernamentale care împiedicau munca de noapte și restricționau orele de lucru au făcut ca producția intensivă a pâinii cu aluat ce necesită un timp mai îndelungat de creștere să fie mai puțin sustenabilă, astfel încât brutarii s-au orientat înspre produse de brutărie care se prepară mai facil, precum baghetele.

Categorii
Tipuri de paine
Urmareste-ne pe social media

Introducerea drojdiilor comerciale în secolul al XIX-lea a fost în detrimentul pâinii cu aluat de maia, din cauza vitezei de producție. Diverse proiecte de lege guvernamentale care împiedicau munca de noapte și restricționau orele de lucru au făcut ca producția intensivă a pâinii cu aluat ce necesită un timp mai îndelungat de creștere să fie mai puțin sustenabilă, astfel încât brutarii s-au orientat înspre produse de brutărie care se prepară mai facil, precum baghetele.

Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație. 

Urmărește-ne

Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație. 

Informatii

Urmareste-ne

© 2022 DESPREPAINE.RO – TOATE DREPTURILE REZERVATE