Combaterea risipei alimentare

Procesul a scurtat timpul necesar pentru a produce o pâine, însă în detrimentul gustului și nutriției. Adăugarea de substanțe chimice a intrat de asemenea în joc în secolul al XX-lea. Pâinea a devenit mai albă, mai moale și a dobândit un termen de valabilitate mai lung. Făina a început să fie puternic procesată, dar guvernele au impus adăugarea de minerale și vitamine – adică îmbogățirea făinii. Cu toate acestea, consumul de pâine albă a început să scadă în ultimele decenii ale secolului XX, fiind înlocuită de pâinea neagră sau cea cu făină integrală, ca alternative mai populare în rândul publicului larg.
Categorii
Tipuri de paine
Urmareste-ne pe social media
Procesul a scurtat timpul necesar pentru a produce o pâine, însă în detrimentul gustului și nutriției. Adăugarea de substanțe chimice a intrat de asemenea în joc în secolul al XX-lea. Pâinea a devenit mai albă, mai moale și a dobândit un termen de valabilitate mai lung. Făina a început să fie puternic procesată, dar guvernele au impus adăugarea de minerale și vitamine – adică îmbogățirea făinii. Cu toate acestea, consumul de pâine albă a început să scadă în ultimele decenii ale secolului XX, fiind înlocuită de pâinea neagră sau cea cu făină integrală, ca alternative mai populare în rândul publicului larg.

Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație. 

Urmărește-ne

Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație. 

Informatii

Urmareste-ne

© 2022 DESPREPAINE.RO – TOATE DREPTURILE REZERVATE