Combaterea risipei alimentare

Chiflă Kaiser cu semințe

Chifla Kaiser, modelată în forma sa caracteristică de coroană și denumită în cinstea împăratului („Kaiser”) Franz Iosif I al Austriei, este un adevărat deliciu regesc! Pregătită cu măiestrie conform proceselor bazate pe tradiţia austriacă veche de sute de ani, această chiflă se remarcă prin miezul său moale, ușor și aromat, precum și prin coaja brună, presărată cu semințe de in și susan, ce îi oferă o textură aparte.

Acest preparat este foarte versatil, astfel încât te poți delecta cu savoarea chiflei Kaiser asemenea monarhiei habsburgice, fie proaspăt scoasă din cuptor adăugând puțin unt moale pentru a-i accentua gustul îmbietor, fie alături de masa principală sau ca bază pentru un sandwich apetisant.

Noi ți-am pregătit o rețetă de sandwich cu somon afumat, spanac și ouă făcute ochiuri, care te va purta cu gândul la banchetele fastuoase organizate în înalta societate. Tot ce trebuie să faci este să gătești într-o tigaie frunzele de spanac, condimentându-le cu sare, piper și nucșoară. Acest pas se poate face în avans în cazul unor porții multiple. Poți, de asemenea, folosi frunze proaspete de spanac, fără a le găti. Ulterior, trebuie să prepari ouăle și să tai chifla Kaiser în jumătate, pe orizontală. În final, se asamblează sandwichul începând cu frunzele de spanac, peste care se așează somonul afumat și ouăle făcute ochiuri. Poți, de asemenea, presăra și puțină sare de mare sau fulgi de chili, în funcție de preferințe.

Categorii
Tipuri de paine
Urmareste-ne pe social media
Chiflă Kaiser cu semințe

Chifla Kaiser, modelată în forma sa caracteristică de coroană și denumită în cinstea împăratului („Kaiser”) Franz Iosif I al Austriei, este un adevărat deliciu regesc! Pregătită cu măiestrie conform proceselor bazate pe tradiţia austriacă veche de sute de ani, această chiflă se remarcă prin miezul său moale, ușor și aromat, precum și prin coaja brună, presărată cu semințe de in și susan, ce îi oferă o textură aparte.

Acest preparat este foarte versatil, astfel încât te poți delecta cu savoarea chiflei Kaiser asemenea monarhiei habsburgice, fie proaspăt scoasă din cuptor adăugând puțin unt moale pentru a-i accentua gustul îmbietor, fie alături de masa principală sau ca bază pentru un sandwich apetisant.

Noi ți-am pregătit o rețetă de sandwich cu somon afumat, spanac și ouă făcute ochiuri, care te va purta cu gândul la banchetele fastuoase organizate în înalta societate. Tot ce trebuie să faci este să gătești într-o tigaie frunzele de spanac, condimentându-le cu sare, piper și nucșoară. Acest pas se poate face în avans în cazul unor porții multiple. Poți, de asemenea, folosi frunze proaspete de spanac, fără a le găti. Ulterior, trebuie să prepari ouăle și să tai chifla Kaiser în jumătate, pe orizontală. În final, se asamblează sandwichul începând cu frunzele de spanac, peste care se așează somonul afumat și ouăle făcute ochiuri. Poți, de asemenea, presăra și puțină sare de mare sau fulgi de chili, în funcție de preferințe.

Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație. 

Urmărește-ne

Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație. 

Informatii

Urmareste-ne

© 2022 DESPREPAINE.RO – TOATE DREPTURILE REZERVATE