Combaterea risipei alimentare

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Noi credem că împreună suntem mai buni, mai creativi, mai eficienți. De accea, îți propunem să ni te alături în această campanie care urmărește să schimbe stiluri de viață, comunități și mentalități, care își dorește o Românie mai responsabilă și mai bine organizată.
Dacă crezi că doar prin implicare și responsabilitate de la firul ierbii și până la vârful piramidei putem face lumea un loc mai bun, scrie-ne!

Dacă ai idei de proiecte, dacă vrei să faci voluntariat pentru proiectele deja demarate sau vrei să trimiți pur și simplu rețete în care pâinea își găsește locul pe care îl merită, scrie-ne!

Fie că ești un membru al comunității din Câmpia Turzii, din județul Cluj sau din România, fie că reprezinți un ONG sau o instituție, scrie-ne!

Suntem aici, cu finanțări, mentorat și consultanță, pentru că vrem să reducem risipa de pâine, în special, și de alimente, în general.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][contact-form-7 404 "Nu am găsit"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație. 

Urmărește-ne

Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație. 

Informatii

Urmareste-ne

© 2022 DESPREPAINE.RO – TOATE DREPTURILE REZERVATE