Pâinea durum
Preparată exclusiv cu făină Durum, această pâine oferă o experiență culinară inedită: coaja sa crocantă...
Această pâine este o adevărată bijuterie artizanală, obținută prin atenta combinare a patru tipuri diferite de făină: făină de grâu albă, făină de grau neagră, făină de secară și făină din tărâțe de grâu. Aroma rezultată este complexă și în același timp echilibrată, fiecare tip de făină contribuind cu gustul și textura sa unică la produsul final.
Făina de grâu albă asigură baza pâinii, conferindu-i structură și o textură aerisită. Făina de secară adaugă un gust ușor de nucă și o textură mai densă, în timp ce făina de grâu neagră contribuie cu un profil aromatic bogat și o culoare mai închisă. Nu în ultimul rând, făina din tărâțe de grâu adaugă note dulci, delicate.
Dincolo de savoarea sa încântătoare, această pâine este și incredibil de nutritivă. Fiecare dintre cele patru tipuri de făină oferă un set unic de vitamine și minerale, ceea ce o face o sursă excelentă de nutrienți esențiali și fibre, pentru o alimentație zilnică echilibrată.
Dacă te afli în pană de idei, încearcă această combinație apetisantă de arome grecești cuprinse între două felii crocante de pâine cu patru tipuri de făină. Începe prin a prăji feliile de pâine până la gradul de textură crocantă dorit, apoi întinde sos tzatziki pe una dintre ele și humus pe cealaltă felie. Pe una dintre aceste felii de pâine pune ardei copt, castravete, roșii, brânza feta, măsline kalamata și câteva frunze de busuioc, apoi asezonează cu sare și piper după gust. Compune sandwich-ul și savurează-l în orice moment al zilei.
Notă: Poți adăuga și alte ingrediente, cum ar fi pui la grătar sau vinete, pentru a face sandwich-ul și mai sățios.
Preparată exclusiv cu făină Durum, această pâine oferă o experiență culinară inedită: coaja sa crocantă...
Știai că pâinea cu maia are o istorie care datează încă din Egiptul antic? Aceasta...
Această pâine franțuzească, Pain aux noix, este preparată în mod tradițional cu făină de grâu...
Această pâine este o adevărată bijuterie artizanală, obținută prin atenta combinare a patru tipuri diferite de făină: făină de grâu albă, făină de grau neagră, făină de secară și făină din tărâțe de grâu. Aroma rezultată este complexă și în același timp echilibrată, fiecare tip de făină contribuind cu gustul și textura sa unică la produsul final.
Făina de grâu albă asigură baza pâinii, conferindu-i structură și o textură aerisită. Făina de secară adaugă un gust ușor de nucă și o textură mai densă, în timp ce făina de grâu neagră contribuie cu un profil aromatic bogat și o culoare mai închisă. Nu în ultimul rând, făina din tărâțe de grâu adaugă note dulci, delicate.
Dincolo de savoarea sa încântătoare, această pâine este și incredibil de nutritivă. Fiecare dintre cele patru tipuri de făină oferă un set unic de vitamine și minerale, ceea ce o face o sursă excelentă de nutrienți esențiali și fibre, pentru o alimentație zilnică echilibrată.
Dacă te afli în pană de idei, încearcă această combinație apetisantă de arome grecești cuprinse între două felii crocante de pâine cu patru tipuri de făină. Începe prin a prăji feliile de pâine până la gradul de textură crocantă dorit, apoi întinde sos tzatziki pe una dintre ele și humus pe cealaltă felie. Pe una dintre aceste felii de pâine pune ardei copt, castravete, roșii, brânza feta, măsline kalamata și câteva frunze de busuioc, apoi asezonează cu sare și piper după gust. Compune sandwich-ul și savurează-l în orice moment al zilei.
Notă: Poți adăuga și alte ingrediente, cum ar fi pui la grătar sau vinete, pentru a face sandwich-ul și mai sățios.
Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație.
Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație.
© 2022 DESPREPAINE.RO – TOATE DREPTURILE REZERVATE