Pâinea durum
Preparată exclusiv cu făină Durum, această pâine oferă o experiență culinară inedită: coaja sa crocantă...
Pâinea este un aliment de bază care este consumat de oameni de mii de ani. Este un aliment versatil, care poate fi savurat în multe forme diferite și cu o varietate de ingrediente. O modalitate de a face pâinea mai hrănitoare și mai gustoasă este prin incorporarea de legume în aluat.
Unul dintre cele mai des întâlnite moduri de a adăuga legume în pâine este pasarea și adăugarea lor în aluat. Dovleacul, cartoful dulce și morcovul sunt adesea folosite în acest mod. Piureul de legume nu numai că oferă hidratare și aromă pâinii, dar îi crește și valoarea nutritivă. De exemplu, dovleacul este bogat în vitaminele A și C, în timp ce cartofii dulci sunt o sursă bună de fibre, potasiu și vitamina B6.
Un alt mod de a încorpora legumele în pâine este prin răzuirea lor și adăugarea în aluat. Legume precum cartofii, dovleacul, morcovii și sfecla sunt adesea folosite în acest mod. Legumele răzuite adaugă textură și aromă pâinii, precum și un plus de substanțe nutritive. Morcovii, de exemplu, au un conținut ridicat de vitamina A și betacaroten, în timp ce sfecla este o sursă bună de acid folic, mangan și potasiu.
În cele din urmă, pot fi adăugate legume sub formă de pudră pentru a-i oferi pâinii un plus de nutrienți și aromă. Pudrele făcute din legume precum sfecla roșie, spanac și morcov sunt adesea folosite în acest mod. Astfel, pâinea dobândește o culoare și o aromă inedite și, de asemenea, o valoare nutritivă sporită.
Preparată exclusiv cu făină Durum, această pâine oferă o experiență culinară inedită: coaja sa crocantă...
Știai că pâinea cu maia are o istorie care datează încă din Egiptul antic? Aceasta...
Această pâine franțuzească, Pain aux noix, este preparată în mod tradițional cu făină de grâu...
Pâinea este un aliment de bază care este consumat de oameni de mii de ani. Este un aliment versatil, care poate fi savurat în multe forme diferite și cu o varietate de ingrediente. O modalitate de a face pâinea mai hrănitoare și mai gustoasă este prin incorporarea de legume în aluat.
Unul dintre cele mai des întâlnite moduri de a adăuga legume în pâine este pasarea și adăugarea lor în aluat. Dovleacul, cartoful dulce și morcovul sunt adesea folosite în acest mod. Piureul de legume nu numai că oferă hidratare și aromă pâinii, dar îi crește și valoarea nutritivă. De exemplu, dovleacul este bogat în vitaminele A și C, în timp ce cartofii dulci sunt o sursă bună de fibre, potasiu și vitamina B6.
Un alt mod de a încorpora legumele în pâine este prin răzuirea lor și adăugarea în aluat. Legume precum cartofii, dovleacul, morcovii și sfecla sunt adesea folosite în acest mod. Legumele răzuite adaugă textură și aromă pâinii, precum și un plus de substanțe nutritive. Morcovii, de exemplu, au un conținut ridicat de vitamina A și betacaroten, în timp ce sfecla este o sursă bună de acid folic, mangan și potasiu.
În cele din urmă, pot fi adăugate legume sub formă de pudră pentru a-i oferi pâinii un plus de nutrienți și aromă. Pudrele făcute din legume precum sfecla roșie, spanac și morcov sunt adesea folosite în acest mod. Astfel, pâinea dobândește o culoare și o aromă inedite și, de asemenea, o valoare nutritivă sporită.
Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație.
Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație.
© 2022 DESPREPAINE.RO – TOATE DREPTURILE REZERVATE