Pâinea durum
Preparată exclusiv cu făină Durum, această pâine oferă o experiență culinară inedită: coaja sa crocantă...
Anotimpul rece este o perioadă învăluită de atmosfera magică și veselă a sărbătorilor, în care ne strângem alături de cei dragi și petrecem momente minunate împreună, având alături cadourile mult așteptate sub bradul decorat. Zilele festive ascund însă și o latură mai puțin fericită: risipa alimentară de proporții uriașe.
De ce cumpără oamenii mâncare în exces de sărbători?
Care sunt efectele cumpărăturilor compulsive și ale excesului alimentar?
Conform statisticilor, în luna decembrie, un român risipeşte, în medie, peste 16 kilograme de alimente, dublu faţă de o lună obişnuită.
Consumul de mâncare până în punctul de suprasaturare aduce cu sine și un consum ridicat de medicamente pentru afecțiuni gastro-intestinale, în încercarea oamenilor de a remedia într-un timp foarte scurt efectele negative cauzate de efortul la care sunt supuse organele interne.
Se pot declanșa unele afecţiuni digestive sau modificarea metabolismului în cazul persoanelor cu afecţiuni cronice, precum diabetul zaharat, hipertensiunea arterială și obezitatea.
Ce putem face pentru a ameliora această situație?
Nu uitați că bucuria sărbătorilor constă în lucrurile simple. Ceea ce contează cu adevărat sunt momentele pe care le petreceți alături de cei dragi, nu belșugul de pe mese. Plăcerile alimentare sunt trecătoare, pe când amintirile acestor clipe minunate vă vor lumina sufletul mereu, iar atitudinea responsabilă față de mediul înconjurător este necesară pentru a le oferi șansa și generațiilor viitoare de a se bucura de sărbători pe o planetă înfloritoare.
Preparată exclusiv cu făină Durum, această pâine oferă o experiență culinară inedită: coaja sa crocantă...
Știai că pâinea cu maia are o istorie care datează încă din Egiptul antic? Aceasta...
Această pâine franțuzească, Pain aux noix, este preparată în mod tradițional cu făină de grâu...
Anotimpul rece este o perioadă învăluită de atmosfera magică și veselă a sărbătorilor, în care ne strângem alături de cei dragi și petrecem momente minunate împreună, având alături cadourile mult așteptate sub bradul decorat. Zilele festive ascund însă și o latură mai puțin fericită: risipa alimentară de proporții uriașe.
De ce cumpără oamenii mâncare în exces de sărbători?
Care sunt efectele cumpărăturilor compulsive și ale excesului alimentar?
Conform statisticilor, în luna decembrie, un român risipeşte, în medie, peste 16 kilograme de alimente, dublu faţă de o lună obişnuită.
Consumul de mâncare până în punctul de suprasaturare aduce cu sine și un consum ridicat de medicamente pentru afecțiuni gastro-intestinale, în încercarea oamenilor de a remedia într-un timp foarte scurt efectele negative cauzate de efortul la care sunt supuse organele interne.
Se pot declanșa unele afecţiuni digestive sau modificarea metabolismului în cazul persoanelor cu afecţiuni cronice, precum diabetul zaharat, hipertensiunea arterială și obezitatea.
Ce putem face pentru a ameliora această situație?
Nu uitați că bucuria sărbătorilor constă în lucrurile simple. Ceea ce contează cu adevărat sunt momentele pe care le petreceți alături de cei dragi, nu belșugul de pe mese. Plăcerile alimentare sunt trecătoare, pe când amintirile acestor clipe minunate vă vor lumina sufletul mereu, iar atitudinea responsabilă față de mediul înconjurător este necesară pentru a le oferi șansa și generațiilor viitoare de a se bucura de sărbători pe o planetă înfloritoare.
Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație.
Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație.
© 2022 DESPREPAINE.RO – TOATE DREPTURILE REZERVATE