Pâinea durum
Preparată exclusiv cu făină Durum, această pâine oferă o experiență culinară inedită: coaja sa crocantă...
Acest tort savuros, sub denumirea sa originală „torta paesana”, este un desert tipic din regiunea lombardă a Italiei. În mod tradițional, acest tort era servit deseori cu ocazia sărbătorilor. Îl poți prepara anul acesta în perioada sărbătorilor pascale, pentru a presăra o nuanță internațională la masa festivă servită împreună cu cei dragi.
„Torta paesana” este un desert modest, dar aromat, preparat original cu fructe uscate, ca bază naturală de zahăr. Prin urmare, acest tort conține puțin zahăr adăugat, ceea ce-l face mai sănătos, fără însă a sacrifica din gust. Există mai multe variante ale acestei rețete, iar unele dintre ingrediente pot fi înlocuite cu orice aveți în cămară. De exemplu, dacă nu îți plac stafidele, poți utiliza alte fructe uscate sau chiar fructe proaspete. Mugurii de pin pot fi înlocuiți cu diverse tipuri de nuci. Indiferent de ingredientele pe care le utilizezi, acest tort este o modalitate foarte bună de a utiliza pâinea uscată și de a-ți delecta familia cu un preparat cu o aromă îmbătătoare.
Poftă bună!
Sursă rețetă: https://www.nonnabox.com/torta-paesana/
Preparată exclusiv cu făină Durum, această pâine oferă o experiență culinară inedită: coaja sa crocantă...
Știai că pâinea cu maia are o istorie care datează încă din Egiptul antic? Aceasta...
Această pâine franțuzească, Pain aux noix, este preparată în mod tradițional cu făină de grâu...
Acest tort savuros, sub denumirea sa originală „torta paesana”, este un desert tipic din regiunea lombardă a Italiei. În mod tradițional, acest tort era servit deseori cu ocazia sărbătorilor. Îl poți prepara anul acesta în perioada sărbătorilor pascale, pentru a presăra o nuanță internațională la masa festivă servită împreună cu cei dragi.
„Torta paesana” este un desert modest, dar aromat, preparat original cu fructe uscate, ca bază naturală de zahăr. Prin urmare, acest tort conține puțin zahăr adăugat, ceea ce-l face mai sănătos, fără însă a sacrifica din gust. Există mai multe variante ale acestei rețete, iar unele dintre ingrediente pot fi înlocuite cu orice aveți în cămară. De exemplu, dacă nu îți plac stafidele, poți utiliza alte fructe uscate sau chiar fructe proaspete. Mugurii de pin pot fi înlocuiți cu diverse tipuri de nuci. Indiferent de ingredientele pe care le utilizezi, acest tort este o modalitate foarte bună de a utiliza pâinea uscată și de a-ți delecta familia cu un preparat cu o aromă îmbătătoare.
Poftă bună!
Sursă rețetă: https://www.nonnabox.com/torta-paesana/
Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație.
Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație.
© 2022 DESPREPAINE.RO – TOATE DREPTURILE REZERVATE