Pâinea durum
Preparată exclusiv cu făină Durum, această pâine oferă o experiență culinară inedită: coaja sa crocantă...
Ingredientele de care veți avea nevoie pentru această rețetă sunt:
Mod de preparare:
Untul lăsat la temperatura camerei se amestecă într-un bol până când devine pastă, iar peste el se adaugă usturoiul ras foarte mărunt. Peste amestecul acesta adăugăm și pătrunjelul tocat mărunt. Bagheta se taie până la mijloc, în felii, pe lungime, iar interiorul fiecărei felii se unge cu compoziția de unt, usturoi și pătrunjel.
Cuptorul se preîncălzește la 180 de grade, iar bagheta gata pregătită se adaugă la cuptor timp de 15-20 de minute sau până când este rumenită după bunul plac. Se scoate din cuptor și deasupra ei se adaugă parmezanul ras (dacă doriți, este opțional), atunci când este fierbinte, pentru a se topi.
Sfat: Verificați în permanență pâinea din cuptor, mai ales dacă este o pâine mai puțin fragedă. Poate fi necesar să o scoateți mai repede decât cele 15 minute.
Vă dorim poftă bună!
Sursa fotografiei: Gustos.ro
Preparată exclusiv cu făină Durum, această pâine oferă o experiență culinară inedită: coaja sa crocantă...
Știai că pâinea cu maia are o istorie care datează încă din Egiptul antic? Aceasta...
Această pâine franțuzească, Pain aux noix, este preparată în mod tradițional cu făină de grâu...
Ingredientele de care veți avea nevoie pentru această rețetă sunt:
Mod de preparare:
Untul lăsat la temperatura camerei se amestecă într-un bol până când devine pastă, iar peste el se adaugă usturoiul ras foarte mărunt. Peste amestecul acesta adăugăm și pătrunjelul tocat mărunt. Bagheta se taie până la mijloc, în felii, pe lungime, iar interiorul fiecărei felii se unge cu compoziția de unt, usturoi și pătrunjel.
Cuptorul se preîncălzește la 180 de grade, iar bagheta gata pregătită se adaugă la cuptor timp de 15-20 de minute sau până când este rumenită după bunul plac. Se scoate din cuptor și deasupra ei se adaugă parmezanul ras (dacă doriți, este opțional), atunci când este fierbinte, pentru a se topi.
Sfat: Verificați în permanență pâinea din cuptor, mai ales dacă este o pâine mai puțin fragedă. Poate fi necesar să o scoateți mai repede decât cele 15 minute.
Vă dorim poftă bună!
Sursa fotografiei: Gustos.ro
Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație.
Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație.
© 2022 DESPREPAINE.RO – TOATE DREPTURILE REZERVATE