Pâinea durum
Preparată exclusiv cu făină Durum, această pâine oferă o experiență culinară inedită: coaja sa crocantă...
Ingrediente necesare:
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180/200 de grade Celsius. Ungeți un vas de copt cu unt sau folosiți o foaie de copt. Căliți usturoiul (și prazul, dacă l-ați ales) într-o cratiță cu un strop de ulei, amestecând în continuu. Amestecul se combină cu roșiile tăiate cubulețe.
Separat, bateți cele patru ouă cu laptele. În tava în care deja sunt așezate feliile de pâine întărită, adăugați amestecul de ouă cu lapte, peste care puneți parmezan și, la final, combinația de roșii cu usturoi. Coaceți minimum 15 minute, maximum 30 la cuptor, până la rumenire. Serviți cu ketchup. Poftă bună!
Preparată exclusiv cu făină Durum, această pâine oferă o experiență culinară inedită: coaja sa crocantă...
Știai că pâinea cu maia are o istorie care datează încă din Egiptul antic? Aceasta...
Această pâine franțuzească, Pain aux noix, este preparată în mod tradițional cu făină de grâu...
Ingrediente necesare:
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 180/200 de grade Celsius. Ungeți un vas de copt cu unt sau folosiți o foaie de copt. Căliți usturoiul (și prazul, dacă l-ați ales) într-o cratiță cu un strop de ulei, amestecând în continuu. Amestecul se combină cu roșiile tăiate cubulețe.
Separat, bateți cele patru ouă cu laptele. În tava în care deja sunt așezate feliile de pâine întărită, adăugați amestecul de ouă cu lapte, peste care puneți parmezan și, la final, combinația de roșii cu usturoi. Coaceți minimum 15 minute, maximum 30 la cuptor, până la rumenire. Serviți cu ketchup. Poftă bună!
Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație.
Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație.
© 2022 DESPREPAINE.RO – TOATE DREPTURILE REZERVATE