Pâinea durum
Preparată exclusiv cu făină Durum, această pâine oferă o experiență culinară inedită: coaja sa crocantă...
Pâinea uscată este extrem de versatilă și poate fi pusă în valoare cu ușurință, fără să ajungă la coșul de gunoi. Multe dintre aceste exemple provin din bucătăria italiană, acolo unde din ingrediente simple se fac adevărate bunătăți. Aceștia au și un concept denumit „cucina povera”, care presupune folosirea resurselor pe care oamenii le au la dispoziție pentru a crea rețete inedite, fără ca alimentele rămase să fie risipite. Ribollita este o supă consumată mai ales în sezonul rece, originară din Toscana. Ingredientul de bază este chiar pâinea uscată, care combinată cu legume se transformă într-un delicios preparat.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Fasolea se fierbe până devine moale. Se călește uleiul de măsline cu usturoiul, morcovul și ceapa roșie, iar apoi peste legume se adaugă sosul de roșii și praful de ardei iute, și se amestecă în continuu timp de aproape 10 minute.
Apoi se adaugă varza și jumătate din cantitatea de fasole care a fost fiartă, precum și 2 litri de apă. Supa se fierbe până când legumele se înmoaie. Restul de fasole se prepară precum fasolea bătută.
Se adaugă apoi fasolea bătută și cuburile de pâine uscată în supă. Se lasă totul la fiert până când supa se îngroașă. Se condimentează după gust și se servește alături de măsline negre tăiate.
Poftă bună!
Preparată exclusiv cu făină Durum, această pâine oferă o experiență culinară inedită: coaja sa crocantă...
Știai că pâinea cu maia are o istorie care datează încă din Egiptul antic? Aceasta...
Această pâine franțuzească, Pain aux noix, este preparată în mod tradițional cu făină de grâu...
Pâinea uscată este extrem de versatilă și poate fi pusă în valoare cu ușurință, fără să ajungă la coșul de gunoi. Multe dintre aceste exemple provin din bucătăria italiană, acolo unde din ingrediente simple se fac adevărate bunătăți. Aceștia au și un concept denumit „cucina povera”, care presupune folosirea resurselor pe care oamenii le au la dispoziție pentru a crea rețete inedite, fără ca alimentele rămase să fie risipite. Ribollita este o supă consumată mai ales în sezonul rece, originară din Toscana. Ingredientul de bază este chiar pâinea uscată, care combinată cu legume se transformă într-un delicios preparat.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Fasolea se fierbe până devine moale. Se călește uleiul de măsline cu usturoiul, morcovul și ceapa roșie, iar apoi peste legume se adaugă sosul de roșii și praful de ardei iute, și se amestecă în continuu timp de aproape 10 minute.
Apoi se adaugă varza și jumătate din cantitatea de fasole care a fost fiartă, precum și 2 litri de apă. Supa se fierbe până când legumele se înmoaie. Restul de fasole se prepară precum fasolea bătută.
Se adaugă apoi fasolea bătută și cuburile de pâine uscată în supă. Se lasă totul la fiert până când supa se îngroașă. Se condimentează după gust și se servește alături de măsline negre tăiate.
Poftă bună!
Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație.
Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație.
© 2022 DESPREPAINE.RO – TOATE DREPTURILE REZERVATE