Pâinea durum
Preparată exclusiv cu făină Durum, această pâine oferă o experiență culinară inedită: coaja sa crocantă...
Creativitatea în bucătărie – aceasta este soluția pentru a reduce risipa de hrană. Știm că este mult mai ușor să arunci la gunoi, dar pe termen lung, acest comportament va avea un efect devastator, iar impactul risipei alimentare asupra naturii începe din ce în ce mai mult să se vadă. Iată încă o modalitate prin care pâinea uscată poate fi transformată într-un desert savuros, ușor de făcut și care necesită puține resurse.
Ingrediente:
Mod de preparare
Pâinea uscată se lasă la înmuiat în lapte, iar apoi se mărunțește prin mașina de tocat. Se adaugă un praf de sare, scorțișoara, nucșoara și esența de vanilie.
Ciocolata se topește la baine-marie, iar merele se dau pe răzătoare și se storc bine de suc.
În aluatul format din feliile de pâine se încorporează încorporează ouăle bătute și zahărul și ciocolata topită amestecând constant pentru a omogeniza compoziția. La final se merele și nucile.
Compoziția se toarnă într-o tavă unsă cu unt, iar apoi totul se pune la cuptor timp de 45 de minute. Cuptorul trebuie încins la 180 de grade. La final se adaugă peste prăjitură restul de ciocolată topită și nuci.
Acum te poți bucura de un desert delicios și prietenos cu mediul.
Poftă bună!
Preparată exclusiv cu făină Durum, această pâine oferă o experiență culinară inedită: coaja sa crocantă...
Știai că pâinea cu maia are o istorie care datează încă din Egiptul antic? Aceasta...
Această pâine franțuzească, Pain aux noix, este preparată în mod tradițional cu făină de grâu...
Creativitatea în bucătărie – aceasta este soluția pentru a reduce risipa de hrană. Știm că este mult mai ușor să arunci la gunoi, dar pe termen lung, acest comportament va avea un efect devastator, iar impactul risipei alimentare asupra naturii începe din ce în ce mai mult să se vadă. Iată încă o modalitate prin care pâinea uscată poate fi transformată într-un desert savuros, ușor de făcut și care necesită puține resurse.
Ingrediente:
Mod de preparare
Pâinea uscată se lasă la înmuiat în lapte, iar apoi se mărunțește prin mașina de tocat. Se adaugă un praf de sare, scorțișoara, nucșoara și esența de vanilie.
Ciocolata se topește la baine-marie, iar merele se dau pe răzătoare și se storc bine de suc.
În aluatul format din feliile de pâine se încorporează încorporează ouăle bătute și zahărul și ciocolata topită amestecând constant pentru a omogeniza compoziția. La final se merele și nucile.
Compoziția se toarnă într-o tavă unsă cu unt, iar apoi totul se pune la cuptor timp de 45 de minute. Cuptorul trebuie încins la 180 de grade. La final se adaugă peste prăjitură restul de ciocolată topită și nuci.
Acum te poți bucura de un desert delicios și prietenos cu mediul.
Poftă bună!
Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație.
Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație.
© 2022 DESPREPAINE.RO – TOATE DREPTURILE REZERVATE