Pâinea durum
Preparată exclusiv cu făină Durum, această pâine oferă o experiență culinară inedită: coaja sa crocantă...
Nu te grăbi să arunci pâinea veche la gunoi. Experimentarea unor rețete noi în bucătărie poate fi extrem de interesantă și distractivă. Dacă nu știi ce ai putea să prepari cu pâinea învechită, noi venim cu o idee de preparat sofisticat dar care te ajută să reduci risipa de hrană. Ce ai zice, deci, de o supă franțuzească de ceapă?
Ingrediente:
Mod de preparare:
Uleiul de măsline se încinge într-o oală mare și se călește ceapa aproximativ 5 minute, până devine moale.
Se adaugă zahărul, sare, piper și cimbrul și se lasă la caramelizat 10-15 minute la foc mare, amestecând des.
Când ceapa este caramelizată, se adaugă vinul și se lasă la fiert supa aproximativ un minut, apoi se adaugă făina și se lasă la fiert, la foc mic, o oră și jumătate, până preparatul va arăta ca o tocăniță.
Supa se pune într-un bol înalt rezistent la temperatură înaltă, iar pe deasupra se vor pune felii din pâinea întărită, cașcaval răzuit și se dă totul la cuptor încins, la 200 de grade, până cașcavalul este rumenit, adică vreo 5 minute.
Poftă bună!
Când mai aveți pâine întărită în casă, în loc să o aruncați, vă așteptăm la noi pe blog pentru și mai multe rețete delicioase! #nuaruncapâinea
Preparată exclusiv cu făină Durum, această pâine oferă o experiență culinară inedită: coaja sa crocantă...
Știai că pâinea cu maia are o istorie care datează încă din Egiptul antic? Aceasta...
Această pâine franțuzească, Pain aux noix, este preparată în mod tradițional cu făină de grâu...
Nu te grăbi să arunci pâinea veche la gunoi. Experimentarea unor rețete noi în bucătărie poate fi extrem de interesantă și distractivă. Dacă nu știi ce ai putea să prepari cu pâinea învechită, noi venim cu o idee de preparat sofisticat dar care te ajută să reduci risipa de hrană. Ce ai zice, deci, de o supă franțuzească de ceapă?
Ingrediente:
Mod de preparare:
Uleiul de măsline se încinge într-o oală mare și se călește ceapa aproximativ 5 minute, până devine moale.
Se adaugă zahărul, sare, piper și cimbrul și se lasă la caramelizat 10-15 minute la foc mare, amestecând des.
Când ceapa este caramelizată, se adaugă vinul și se lasă la fiert supa aproximativ un minut, apoi se adaugă făina și se lasă la fiert, la foc mic, o oră și jumătate, până preparatul va arăta ca o tocăniță.
Supa se pune într-un bol înalt rezistent la temperatură înaltă, iar pe deasupra se vor pune felii din pâinea întărită, cașcaval răzuit și se dă totul la cuptor încins, la 200 de grade, până cașcavalul este rumenit, adică vreo 5 minute.
Poftă bună!
Când mai aveți pâine întărită în casă, în loc să o aruncați, vă așteptăm la noi pe blog pentru și mai multe rețete delicioase! #nuaruncapâinea
Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație.
Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație.
© 2022 DESPREPAINE.RO – TOATE DREPTURILE REZERVATE