Pâinea durum
Preparată exclusiv cu făină Durum, această pâine oferă o experiență culinară inedită: coaja sa crocantă...
• o pâine feliată (în felii cât mai egale cu putință)
• 400 de grame de brânză dulce
• 200 de grame de zahăr
• 8 ouă
• 500 de ml. de lapte
• 2 plicuri de zahăr vanilat
• 30 de grame de unt
• 1 praf de sare
• opțional: 50-60 de grame de stafide
Preparată exclusiv cu făină Durum, această pâine oferă o experiență culinară inedită: coaja sa crocantă...
Știai că pâinea cu maia are o istorie care datează încă din Egiptul antic? Aceasta...
Această pâine franțuzească, Pain aux noix, este preparată în mod tradițional cu făină de grâu...
• o pâine feliată (în felii cât mai egale cu putință)
• 400 de grame de brânză dulce
• 200 de grame de zahăr
• 8 ouă
• 500 de ml. de lapte
• 2 plicuri de zahăr vanilat
• 30 de grame de unt
• 1 praf de sare
• opțional: 50-60 de grame de stafide
Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație.
Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație.
© 2022 DESPREPAINE.RO – TOATE DREPTURILE REZERVATE