Pâinea durum
Preparată exclusiv cu făină Durum, această pâine oferă o experiență culinară inedită: coaja sa crocantă...
• o baghetă
• 4 roșii
• ½ ceapă
• un cățel de usturoi
• o mână de frunze de busuioc
• o linguriță de oregano
• 2 linguri ulei de măsline
• sare
• piper
• Toacă roșiile cubulețe, iar ceapa, usturoiul și frunzele de busuioc cât mai mărunt cu putință.
• Amestecă toate ingredientele, pe care mai apoi le asezonezi cu uleiul de măsline, sarea și piperul.
• Bagheta se va felia pe diagonală, astfel încât feliile de pâine vor fi cât mai lungi.
• Se vor unge cu puțin ulei de măsline și după preferințe, se vor prăji sau se vor băga la cuptor, aproximativ 4-5 minute.
• Compoziția pe care ați realizat-o mai devreme se va așeza pe feliile prăjite sau coapte de pâine.
Preparată exclusiv cu făină Durum, această pâine oferă o experiență culinară inedită: coaja sa crocantă...
Știai că pâinea cu maia are o istorie care datează încă din Egiptul antic? Aceasta...
Această pâine franțuzească, Pain aux noix, este preparată în mod tradițional cu făină de grâu...
• o baghetă
• 4 roșii
• ½ ceapă
• un cățel de usturoi
• o mână de frunze de busuioc
• o linguriță de oregano
• 2 linguri ulei de măsline
• sare
• piper
• Toacă roșiile cubulețe, iar ceapa, usturoiul și frunzele de busuioc cât mai mărunt cu putință.
• Amestecă toate ingredientele, pe care mai apoi le asezonezi cu uleiul de măsline, sarea și piperul.
• Bagheta se va felia pe diagonală, astfel încât feliile de pâine vor fi cât mai lungi.
• Se vor unge cu puțin ulei de măsline și după preferințe, se vor prăji sau se vor băga la cuptor, aproximativ 4-5 minute.
• Compoziția pe care ați realizat-o mai devreme se va așeza pe feliile prăjite sau coapte de pâine.
Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație.
Dedicarea noastră pentru produsele coapte a început în 1939. Ne mândrim cu faptul că oferim cele mai bune produse de panificație.
© 2022 DESPREPAINE.RO – TOATE DREPTURILE REZERVATE